samlarutgava

En samlarutgåva att se fram emot

Den officiella Playstation-bloggen gick idag ut med lite mer information om ett av höstens mest efterlängtade spelsläpp – Uncharted 3: Drake’s Deception.

För det mesta handlade det om vad som kommer att ingå i de olika versionerna av spelet och vilka förmåner man får om man förbokar spelet. Precis som vanligt handlar det alltid om en massa olika multiplayer DLC och lite kosmetiska småförändringar såsom vapenmodifikationer eller utstyrslar.

Vad som däremot var lite intressant var det som kommer att ingå i den allra fetaste versionen, som de valt att kalla för Explorer’s Edition. Vad som hittills är känt är att den kommer att innehålla en Nathan Drake-figur, en ring och ett bältesspänne. Jag gillar prylar mycket mer än art books och liknande som ändå bara får ligga i någon låda.

Om plånboken tillåter som kommer jag definitivt ta en närmare titt på den när det närmar sig release och vi får reda på lite mer information om vad den kommer att innehålla och framförallt vad den kommer kosta.

Dessutom nämndes det att om man köper Infamous 2 nästa vecka så kommer man få en kod för att få early access till betan i slutet av juni. Om jag skaffar Infamous 2 eller inte återstår att se, först och främst ska jag klara det första spelet som jag kommer att ladda ner som en del av Sonys ”Välkommen tillbaka”-kampanj. Men jag är helt klart sugen på att få uppleva mer av Nathan Drake’s äventyr, om än bara i multiplayer.

Kommentera